Ochutnávka enviro-zážitkovky

jednodenní
Datum
Místo Senovážné náměstí, Praha 1
Věk 12 - 99 let
Začátek akce
Cena bez poplatku
Kontaktní osoba Kuba
+420 728 344 633
jakub.hajekj@gmail.com
Web akce: facebook.com

Co na nás čeká

Kdo postaví nejhonosnější vilu? A kdo bude mít největší výnosy z pole? Podaří se ti přežít všechny nástrahy, které ti klima nastaví?


Zahraj si environmentální zážitkovku z dílny pražského organizátorského kurzu Hnutí Brontosaurus (OHB v Praze) a vyzkoušej si, jak může taková aktivita vypadat. Rozdělíme se do čtyř týmů, vysvětlíme si pravidla, a poté budeme přes hodinu a půl hrát. Na závěr si dáme reflexi a ohlédneme se za programem. V případě zájmu si můžeme popovídat o tom, jak používat podobné aktivity ve vlastních oddílech. Neočakávej, prožívej!


Hnutí Brontosaurus pořádá dobrovolnicko-zážitkové akce, na kterých pomáhá přírodě a památkám. Uváděné aktivity mají často environmentální přesah do našich životů a účastníci tak odjíždějí z akcí obohaceni o nové myšlenky. Přijď si jednu takovou aktivitu vyzkoušet a zjisti, jak to ti brontosauři dělají.

Co, kde a jak

S sebou: Tužka a papír se může hodit, ale není nutná.

Tuto akci spolupořádáme s Pražskou radou dětí a mládeže na adrese Senovážné náměstí 977/24.

Školení se uskuteční v RDMP HUBu a je zdarma.

V případě dotazů neváhejte kontaktovat Kubu s Rozruchu na 728 344 633 nebo na jakub.hajekj@gmail.com. Případně se obrať na zástupce RDMP Michaelu Mickovou na tel. 608 112 080 nebo e-mailu michaela.mickova@rdmp.cz

Malá ochutnávka

Organizační tým

Těší se na tebe Kuba, Maky a Magda.

Kontakt

Kontaktní osoba: Kuba
E-mail: jakub.hajekj@gmail.com
Telefon: +420 728 344 633
Webová stránka: odkaz