Brontosauři mají v Praze několiv kluboven. První se nachází na Letné (Malířská 6) a druhá na Senovážném náměstí 24. Obě klubovny jsou otevřeny všem členům Hnutí Brontosaurus a bližší informace k užívání se dozvíš na této stránce. Další klubovny má BRĎO Titio na Chodově a BRĎO Praha v Toulcově dvoře.

Senovážné náměstí 24

Brontosauří klubovna. Naše místo. Tvoje místo.

Klubovna je otevřená všem členům Hnutí Brontosaurus. Chceš uspořádat workshop, týmovku nebo si jen tak odpočinout? Tohle místo je tu pro tebe! Rezervuj si čas a užívej v brontosauří klubovně!

Co můžu dělat v klubovně?

Jakýkoliv člen Hnutí Brontosaurus si může ZDARMA rezervovat klubovnu pro veřejné, soukromé i osobní využití. Veřejné akce musí probíhat pod hlavičkou Hnutí Brontosaurus. Pokud jsi z jiné organizace a máš zájem něco u nás uspořádat, tak napiš správci klubovny.

Pořádání veřejných akcí: kluby, workshopy, přednášky apod…

Pořádání soukromých akcí: týmovky, deskovky, kytarohraní, pokec, zajít na čaj…

Využívání klubovny pro sebe: učit se, odpočinout si, zabít čas před odjezdem vlaku…

Lze přespat? Ano, pokud je to potřeba, a taky po domluvě (slušné oznámení) s pánem na vrátnici.

Co klubovna nabízí?

Hlavní místnost o velikosti 5×7 m je vybavená gaučem, kobercem, stolkem a jednou skříňkou. Časem přibudou polštářky, nástěnky, obrazy, fotky, dataprojektor, háčky na pověšení flipchartů, zatemnění oken a promítací plátno…

Záchody jsou společné na patře, stejně tak kuchyňka, která obsahuje varnou konvici a základní nádobí. Čaje najdeš ve skříňce v klubovně.:)

Rezervace klubovny

Jseš-li brontosaurus, tak si klubovnu zarezervuješ vyplněním tohoto dotanzíku. Tvoje akce se automaticky zobrazí v kalendáři obsazenosti níže. Nejdřív si ale zkontroluj, zda je v klubovně volno.;)

Kde se klubovna nachází?

Adresa: Senovážné náměstí 24, 1. patro

Vyjdeš po schodech do prvního patra, projdeš hned prvními dveřmi nalevo, dalšími dveřmi nalevo (skleněné) a poslední dveře napravo jsou naše. Patro sdílíme s dalšími mládežnickými organizacemi.

Kontakt na správce klubovny

Kuba Hájek

praha@brontosaurus.cz

728 344 633

Klubovna Malířská

Popis této klubovny se brzy objeví.:)